REGISTRE PETER&KATJA 2017

INSCIPCIONS OBERTES! fes clic aquí per registrar-te

 

CONDICIONS GENERALS

Per assistir al “2n Intensiu de Balboa Peter & Katja 2017”, cal acceptar les condicions generals durant el procés de registre. Si l’assistent no accepta les condicions generals, s’entendrà que no està d’acord amb aquestes i no podrà assistir.

FORMA DE PAGAMENT: Una vegada emplenat el formulari de registre de la web rebràs un correu electrònic, en un termini màxim de cinc dies, amb la confirmació de la teva inscripció i el número de compte per fer transferència i poder validar la teva plaça. Després d’haver rebut el correu de confirmació, tindràs una setmana per realitzar l’ingrés. Si després d’aquesta setmana no has fet l’ingrés, la inscripció serà cancel·lada i la teva plaça alliberada.

CANCEL·LACIONS: Una vegada realitzat l’ingrés, l’organització del “2n Intensiu de Balboa Peter & Katja 2017”, no es compromet a cap devolució. Encara així pots comentar-nos la teva situació i valorarem el teu cas.

ASISTÈNCIA: no es podrà entrar a les classes i a les festes sense la teva parella inscrita o adjudicada.

ALTRES: l’organització del “2n Intensiu de Balboa Peter & Katja 2017” es reserva el dret de fer algun canvi dins de l’estructura i del contingut de l’esdeveniment per a la seva millora.

DANYS: l’organització del “2n Intensiu de Balboa Peter & Katja 2017” no es farà responsable de cap tipus de dany físic, de pertinences o robatori que puguin succeir durant l’esdeveniment.

DRETS D’IMATGE: acceptant aquestes condicions generals, autoritzo la utilització de la meva imatge personal resultant d’aquest esdeveniment per a la fi de retratar els esdeveniments de l’esdeveniment i publicar-ho a la web i xarxes socials de BCN Swing Balboa.