REGISTRE BALBOA&SHAG

REGISTRE OBERT! click aqui

 

Condicions

Aquets termes i condicions s’apliquen a tots els registrats en esdeveniments organitzats per BCN Swing Balboa.Totes  les reserves s’accepten sobre la base d’aquests Termes i condicions i en fer aquesta reserva vostè comprèn i accepta estar obligat a élls en tot moment. 

CLÀUSULES: Els organitzadors es permeten canviar l’horari o els professors en cas de vol cancel·lat, lesió o malaltia d’un de élls No hi haurà reemborsament per cap d’aquests casos. BCN Swing Balboa no pot acceptar cap responsabilitat per cap reclam, pèrdua o dany que pugui ocórrer per la seva participació en el cap de setmana de Balboa-Shag Intensive Barcelona

FORMA DE PAGAMENT: Un cop omplert el formulari de registre de la web rebràs un correu electrònic, amb la confirmació de la teva inscripció i el número de compte per fer transferència. Ha de realitzar el seu pagament dins dels 10 dies posteriors a la confirmació del seu registre. Si després d’aquest termini no has fet l’ingrés, la inscripció serà cancel·lada i la teva  plaça alliberada.

DEVOLUCIONS: No podem reemborsar.te per cap motiu.  No obstant pots vendre la teva plaça, simplement avisant-nos per correu electrònic el més aviat possible a qui li ho has venut, perquè puguem actualitzar el nostre registre. Si els organitzadors cancel·len l’esdeveniment, el seu pagament serà reemborsat

DRETS D’IMATGE: Acceptant aquestes condicions generals, autoritzo la utilització de la meva imatge personal resultant d’aquest esdeveniment per poder ser utilizada per possibles publicacions a la web i xarxes socials de BCN Swing Balboa.